Historian havinaa


Viitamaa Caravan Oy:n on perustanut Alpo Viitamaa, joka aloitti pitkän ja menestyksekkään karavaanari elämänsä jo vuonna 1980 ostaessaan ensimmäisen asuntovaununsa. Siitä asti rakkaus lajia kohtaan on vain kasvanut ja vuonna 1982 perustettu yritys aluksi vuokrasi sekä myi käytettyjä asuntovaunuja. Vuonna 1986 yrityksen liiketoiminta laajeni, kun uusien asuntovaunujen myynti aloitettiin.

Vuosien mittaan liiketoimintaa on kasvatettu maltillisesti. Yrityksen alkuaikoina kauppaa tehtiin huoltoasemien pihoilla, joista viimein otettiin seuraava askel ja Viitamaat päättivät siirtyä uuteen halliin Ruutihaantielle vuonna 1996.

Vuonna 2008 olivat jälleen muutosten tuulet edessä. Viitamaa Caravan rakennutti itselleen uudet tilat Savarin alueelle, aivan rautatien ylikulkusillan lähelle. Samoihin aikoihin yrityksen rakenteessa koettiin muutos, kun Alpo ja Raili Viitamaan poika Hannu Viitamaa hyppäsi toimitusjohtajan puikkoihin ja toteutettiin sukupolvenvaihdos.

Yrityksen kasvu jatkui ja vuonna 2016 Viitamaa Caravan Oy muutti Savarinkatu 3:seen, joka toi mukanaan mahtavan muutoksen, sillä uusissa tiloissa aloitettiin matkailuautojen sekä henkilöautojen korjaaminen ja huolto. Nykyisissä liiketiloissa on vaunuhalli, autohalli, korjaamohalli sekä viihtyisä myymälä, jossa asiakkaille kahvipannu on aina kuumana.

Viitamaa Caravan Oy työllistää Hannu ja Alpon lisäksi viisi muuta työntekijää erilaisissa työtehtävissä kuten myynnissä, huollossa ja asiakaspalvelussa.